High Wine/Tea/Beer

Voor groepen vanaf 30 personen serveren wij leuke arrangementen op etagére en planken uit. Wij zijn op dit moment gebonden aan de wet-en-regelgeving omtrent corona en daardoor is niet alles meer mogelijk. Neem contact met ons op om te zien wat er nog wel mogelijk is om toch aan uw wensen te kunnen voldoen.

 High tea

Dit is van oorsprong een Engelse traditie, een assortiment van heerlijke zoete en hartige hapjes, waarvan u kunt genieten tijdens een kopje thee.

De gerechten van de high tea wisselen, echter hoofditems als scones, mini harde broodjes, muffins en chocolade zijn natuurlijk altijd aanwezig. Laat u verder verrassen!

High tea €17,50 per persoon met onbeperkt thee

High tea prosecco  €20,00 per persoon met een glaasje prosecco en onbeperkt thee

High Wine

De high wine bestaat uit een aantal heerlijke gerechtjes, de gerechten van de high wine wisselen,echter de hoofditems als Hollandse kaas, Bitterballen, Soepje van de dag en een viscocktailtje zijn altijd aanwezig . Inbegrepen in de prijs zijn 2 glazen wijn en bij aankomst een glaasje prosecco.

De high wine is uit te breiden tot een ‘deluxe’ High wine met nog meer warme gerechtjes zoals onder andere spare ribs, ossenhaasspiesjes, vers uit de zee en frieten. Daarbij nog flessen tafelwater plat en bruisend.

High wine €23,50 per persoon

High wine deluxe €36,50 per persoon

High Beer (vanaf 30 personen)

De high wine is natuurlijk ook om te zetten naar een high beer. De gerechten van de high beer wisselen ook. Echter hoofditems als bitterballen, spare ribs en mini hamburgers zijn altijd aanwezig. Laat u verder verassen! De high beer wordt geserveerd met 3 soorten bier naar keuze.

High beer €23,50 per persoon

Alle “high” items worden voornamelijk uitgeserveerd op goedgevulde etagiéres en planken welke op de tafels geplaatst worden.


vinkeveen online bv

achterbos 20

Vinkeveen

De Veensteker

achterbos 20 | 3645cd | Vinkeveen | 0297-262686 

De Viersprong               

vinkenkade 2 | 3645ar Vinkeveen | 0294-295450 | dagelijks geopend 

De Haven                           

herenweg 276 | 3645dx Vinkeveen | 0297-265308 | geopend op afspraak

Openingstijden

 De Viersprong is dagelijks geopend voor lunch en borrel 

De Veensteker is uitsluitend geopend voor afhaal vanaf 17:00

De Haven is op afspraak geopend voor groepen
 

contact

© 2020 Uiteten in Vinkeveen, Alle rechten voorbehouden